ei ole oma resepti, jostakin sen olen napannut, en vain muista mistä. 

1 piirakkavuoallinen (noin 27 cm)

pohjataikina:

3 dl       perunamuusia (ihan tavallista)
1 dl       ohrajauhoja
1 dl       vehnäjauhoja
1 tl         leivinjauhetta
1/2 tl      suolaa
1 dl        sulatettua voita tai margariinia (vähempikin riittäisi, minä käytin rypsiöljyä)

Sekoita kaikki pohjataikinan aineet. Taputtele taikina voidellun ja korppujauhotetun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 10 min 200 astetta uunin keskitasolla.

Valmista sillä aikaa täyte.

1 rkl       voita tai öljyä
1/2 l        kantarelleja tai muista sieniä
2-3          sipulia

Paista sienet ja silputut sipulit niin että sienistä irtoava neste haihtuu.

2 dl         kermaviiliä
2             munaa
1-2 dl      juustoraastetta
1-2 tl       suolaa
1/3 tl       valkopippuria

Sekoita nämä kaikki sekaisin.

Ota esipaistettu pohja uunista. Levitä sille ensin sieni-sipuliseos ja kaada päälle kermaviiliseos. Jatka paistamista kunnes piirakka on kauniinvärinen, noin 20-30 minuuttia.

Tässäpä tämä resepti, kuva on jo edellisessä postauksessa!