sitten saapunut. Hirvenmetsästys alkoi lauantaina ja nyt me Koiran kanssa vietämme tulevat viikonloput kahden. Mies ravaa pitkin metsiä kavereiden kanssa ja saattaa joku hirvi kaatua, jos on onni myötä (siis metsämiehillä).

Lauantaina oli herätys kello viisi! Me Koiran kanssa koetimme avustaa parhaamme mukaan, eväitten ja muiden tarvikkeiden kasaamisessa. Miehen mentyä kävimme uudelleen nukkumaan. Siinä sitten lököttelimme lauantai päivän ja surffailimme netissä - siis minä surffasin ja Koira pötkötti vieressä.  Illan suussa tuli metsämies kotiin nälkäisenä ja väsyneenä. Saalistakin oli saatu, siis mieli oli tyytyväinen. Meillä oli tietysti ruoka valmiina nälkäiselle urholle.

Olisi ollut hyvää aikaa neuloa, mutta ei oikein lähtenyt kulkemaan, pitäisi aloittaa uusi neulomus, mutta mikä? Mielihaluja on liian monta, voisi tietysti lopetella jonkun keskeneräisen... Niin ja sukkia voi aina neuloa tai ehkä käsineet. Huomasin, että pian tarvitaan lämmintä ylle, kun muutamana yönä oli jo pakkasta. Nyt on taas lämmintä, noin +10 astetta jo aamulla!