illalla oli rusakko syömässä muutaman metrin päässä talon nurkalla.  Tämä nyt ei ole uutinen, vaan se että onnistuttiin Miehen kanssa se bongaamaan... Täällä meillä päin kun on noita petoja - susia, ilveksiä, karhuja ja muita - kylän lähellä ihan riesaksi asti, niin jänikset ja rusakot asustelevat sitten kylällä. Ne käyvät syömässä pensaita ja kasveja pihoilla öisin.  Koirat eivät näy niitä juuri häiritsevän, mitä vähän haukuskelevat.
No, meillä on muutamana talvena ruokittu pupuja porkkanoilla, salaatilla ja kaalilla. Tontin nurkalla on kuusi ja sen alla on "ruokintapaikka", hyvin näkyy kelpaavan "rehut".
Koiran huvi on aamulla käydä tarkistamassa, onko pupu ollut liikkeellä...

Käsitöitäkin olen harrastellut, keskeneräisten lopettelua lähinnä. Kuvia ei tällä kertaa ole. Joulukin alkaa olla jo ovella; kortit on lähetetty, kinkku tilattu, loput hoidellaan tällä viikolla, kai. Osaa joulu tulla isompia hosumattakin; sen minä opin jo yli kaksikymmentä vuotta sitten. Meillä oli silloin pieni joulutonttu, jolla oli päässä nuken tonttulakki. Kuopus oli pieni vauva silloin, nyt tonttutyttö on kaukana muilla mailla.... Kotiin on luvannut tulla jouluksi niin kuin muutkin lapset.