lahja saapui...tällaisen ihanuuden!  Tähän asti olen pärjäillyt kansalaisopiston välineillä (siis viime talven) sen verran uusi harrastus tämä vielä on.                
peruna-juuresvuoka
Tässä on meidän tämän päivän ruokaa: peruna- ja juuressuikaleita, jauhelihaa (ruskistettuna), suolaa, pippuria, purkki ruokakermaa (3 juustoa) ja päällä juustoraastetta. Kaikki sekaisin, uuniin 200 astetta ja odotellaan tunnin verran.  Nami nami!  Lisäksi kurkku- ja tomaattilohkoja ja salaattia. Mies on kuulemma kyllästynyt  munakoisolasagneen  (minun uusin lempiruoka)  ehkä sitä on ollut liian usein?voittoMies voitti tämän eilen kirkolla arpajaisissa ja pullapussin (kuvaa ei ehditty ottaa syötiin eilen iltäpäiväkahvilla pullat).  Aika hyvin sanoisin (vrt ylin kuva!) .
Narsissitkin ovat jo kukassa kehuin eilen, Keskimmäinen huomautti, että heillä ne kukki jo helmikuussa!  Suomi on pitkä maa...  Aamulla ja päivällä paistoi aurinko ja oli ihana ilma, no pani pyykit ulos kuivumaan ja eikös vaan jostain löytynyt sadepilviä!  Pelastin suurimman osan sisälle kuivumaan...
Käsityöpuoli on mukana myös, tällä kertaa tulossa harmaata sukkaa.